Our service is temporarily unavailable, we will be back soon!

Atmos Boss

Atmos Boss

Dodatna ušteda

Ostvarite popust od 10%. Iskoristite kod pure10 na blagajni.

Views: 6307 Brend: Atmos
Kod proizvoda: V 02
Dostupnost: Pre-Order
8,500 RSD
Količina: Dodaj u korpu

Boss“ je prvi „pen-style“ vaporajzer koji vam dozvoljava da zaista osetite aromatične smeše – recite zbogom ostalim vaporajzerima sa sličnim form-faktorom koji sagorevaju na višim temperaturama. „Boss“ sadrži komoru sa visokim stepenom nerđajućeg čelika, koja zagreva smeše ravnomerno pa dobijete superiorno isparavanje. Jednostavan za korišćenje u pokretu – zbog komande na jedno dugme.

Karakteristike:

·         Diskretan vaporajzer poput olovke

·         Elegantan i moderan dizajn

·         Kratko vreme zagrevanja

·         Kvalitetan materijal izrade – visok stepen nerđajućeg čelika

·         Kompatibilno sa suvim biljem

·         510 navoj

Detalji:

Atmos-ov „Boss“ predstavlja sledeću generaciju vaporajzera od strane Atmos RX-a, proizvođača nekih od najprodavanijih vaporajzera u prethodnih nekoliko godina. Dizajniran je za vrhunski doživljaj. Konstrukcija od nerđajućeg čelika donosi najkvalitetnije isparavanje i najbolji ukus.

Komora za zagrevanje je takođe napravljena od nerđajućeg čelika i namenjena suvoj aromaterapiji. „Boss“ dolazi sa svim neophodnim dodacima što uključuje USB adapter, i alat za pakovanje (za lakše punjenje).

Veoma je lak za sklapanje i rasklapanje zbog konekcija na federe za koju se očekuje patent. Lagan je i diskretan. Ovo je jedan od najkvalitetnijih prenosnih „pen-style“ vaporajzera za suvo bilje na tržištu.

Sadržaj kutije

·         Litijum-jonska baterija

·         Komora za zagrevanje

·         Konektor komore

·         Keramički filter

·         Mrežasti filter

·         Gumeni deo za usta

·         Alat za punjenje

·         Četkica za čišćenje

·         Zidni adapter

·         Bežični USB punjač

·         Korisničko uputstvo

Komora za zagrevanje

„Boss“ vaporajzer koristi najkvalitetnije materijale za zagrevanje da vam pruži vrhunski doživljaj i da ne brinete oko sagorevanja tokom isparavanja. Umetnuti element za zagrevanje snabdeva snažnom toplotom koja je precizno kontrolisana kroz podešavanja. Struktura ovog vaporajzera je čelična anoda, otporan je na ogrebotine i najčešću grešku korisnika – ispadanje vaporajzera sa visine.

„Boss“ dizajn

Kombinacija istrajnosti, efikasnosti i stila, uz najsavremeniju komore za zagrevanje od nerđajućeg čelika, garantuje eksluzivan doživljaj sa biljnim smešama i generiše istinsko isparavanje bez sagorevanja. Napaja se prenosnom PCB/IC baterijom, 3.3 – 4.2 volti, 1200 mAh, koja se jednostavno odšrafljuje sa biljne komore kao i većina vaporajzera u obliku olovke. Znaćate da je baterija prazna kada LED sijalica kod baze zatreperi 8 puta. Pre prve upotrebe, punite bateriju između 1,5 – 2h. Dok je na punjenju, LED lampica će svetleti svetlo ljubičastom bojom. Indikatorsko svetlo na USB punjaču će preći sa crvenog na zeleno kada je baterija napunjena.

U poređenju sa sličnim vaporajzerima koji se reklamiraju kao „pen-style“, odnosno da su veličine olovke, a ustvari su znatno veći, „Boss“ je zaista veličine i oblika olovke. U odnosu na te plastične vaporajzere, „Boss“ je daleko trajniji proizvod, zbog čelične anodne spoljašnjosti.

U pogledu stila, „Boss“ je takođe lider na tržištu. Elegantan ekterijer od nerđajućeg čelika odiše luksuzom i tehnologijom, i odlikuje se jedinstvenim heksagonalnim dizajnom i Atmos-ovim logom koji pokazuje autentičnost.

Kako funkcioniše

Pre korišćenja ovog aparata, obavezno pažljivo pročitajte uputstvo, i vodite računa da je baterija u potpunosti napunjena. Nakon što je baterija napunjena, jednostavno napunite komoru za zagrevanje sa fino usitnjenim sadržajem i spremni ste da vaporizujete kao profesionalac! Pritisnite dugme „power“ tri puta brzo da biste aktivirali element za zagrevanje. „Boss“ se zagreva za 40 sekundi. Tokom zagrevanja, LED sijalica će svetleti plavim svetlom. Nakon postizanja odgovarajuće temperature, svetlo će postati crveno da biste znali da je spremno za upotrebu, i ostaće aktiviran dodatnih 50 sekundi.

Česta pitanja

Kako se koristi „Boss“?

Atmos je rafinirao dizajn komore za zagrevanje, što ovaj proizvod čini ektremno jednostavnim za upotrebu. Evo kratkog opisa:

Napunite bateriju – ovo traje nekoliko sati kod prvog punjenja, ali naredna punjenja ne bi trebalo da budu duža od 45-60 minuta.

Napunite vaporajzer – punjenje je jednostavno, ukloni se graničnik iz konektora, a posuda se napuni fino iseckanim aromatičnim smešama. Nemojte da nabijate sadržaj unutra, ali nemojte ni da stavite premalo. Zamenite graničnik i uključite vaporajzer. Ukoliko je prekidač zaključan, otključajte ga tako što ćete pritisnuti pet puta. „Boss“ je spreman za korišćenje.

Napunite i povucite – pritisnite dugme „power“ odlučno i držite ga 3-5 sekundi, a zatim pustite i počnite isparavanje. LED indikator će postati zelen da vas obavesti da je vaporajzer zagrejan i spreman za korišćenje.

Koliko treba vremena da se „Boss“ zagreje?

„Boss“ se zagreje za 3-5 sekundi. Sa litijum-jonskom baterijom od 900 mAh, ovaj vaporajzer se brzo zagreva i traje dugo.

Kako menjam temperaturu?

Ne postoje podešavanja temperaturu na ovom vaporajzeru. Prelazi sa sobne temperature, na maksimalnu za svega nekoliko sekundi.

Šta određuje kvalitet isparavanja?

Učestalost povlačenja može da utiče na gustinu isparavanja, ako sporije uvlačite dobićete gušće isparavanje, u suprotnom će biti ređi. Obzirom da „Boss“ ima samo jednu opciju za temperaturu, ne možete pogrešiti. Pritisnite dugme da aktivirate „pećnicu“, sačekajte zeleno svetlo, i povucite dok se ne zasitite.

Da li je „Boss“ kompatibilan sa tečnostima i koncentratima?

Ovaj vaporajzer namenjen je isključivo za aromatične smeše. Stavljanje tečnosti ili koncentrata koji se tope u komoru za zagrevanje će najverovatniji upropastiti vaš uređaj, i poništiti garanciju.

Isparavanje se čini proređeno. Šta mogu da uradim da to promenim?

Proverite da su sastojci sitno iseckani, dosledno, i da ste ih dovoljno stavili u komoru (ali ne previše). Što manje stavite u komoru za zagrevanje, isparavanje će biti ređe, a topao vazduh u tom slučaju može da zaobiđe smešu. Možete staviti koliko god je zapremina komore, ali je važno da ne sabijate previše.

Učestalost povlačenja može da utiče na gustinu isparavanja, ako sporije uvlačite dobićete gušće isparavanje, u suprotnom će biti ređi.

Od čega je napravljen „Boss“?

Komora za zagrevanje je od nerđajućeg čelika, deo za usta je gumeni, a telo je od aluminijuma.

Da li se „Boss“ može pregrejati?

Postoji samo jedna opcija za temperaturu na ovom vaporajzeru, a to je oko 195*C, pa ne bi trebalo da imate problema sa pregrevanjem.

Koliko da napunim komoru?

3/4 je u redu, ali najbolje je da bude potpuno puna. Manje količine će slabije raditi.

Da li postoji dugme za automatsko gašenje?

Da, nakon 40 sekundi aktivacije, i 50 sekundi korišćenja, „Boss“ će se automatski ugasiti. Postoji i sigurnosni prekidač na dugmetu za paljenje, pritisnite ga 3 puta da biste deaktivirali dugme za paljenje, i onda još 3 puta da biste ga ponovo aktivirali. Ovo je odlična opcija ukoliko nosite ovaj uređaj u torbi ili u džepu, jer ga sprečava da se slučajno uključi i potroši bateriju, ili da se desi nešto gore. Generalno, gledajte da ne ostavljate ovaj vaporajzer uključen bez nadgledanja.

Koje su veličine graničnika?

Koristi se jedinstveni keramički „graničnik“ koji nikada nećete morati menjati, osim ukoliko ga izgubite. Da biste ga očistili, koristite spajalice da očistite rupe, a čelični filter možete namočiti u izopropil alkohol (kasnije kaže da ne može, pogledaj dalje).

Koji tip baterije koristi „Boss“?

Baterije su litijum-jonske 900mAh, i ne menjaju se (pune se).

Kako da znam da li je potrebno da napunim bateriju?

Dugme „power“ će svetleti 8 puta uzastopno nakon što ga pritisnete ukoliko je baterija prazna. Tada uklonite atomizer, i konektujte „Boss“ na USB ili AC adapter.

Koliko vremena je potrebno za punjenje baterije?

Kako navodi proizvođač Atmos, ostavite bateriju na punjenju 3-4 sata prvih nekoliko puenjenja. Svako naredno puenjenje bi trebalo da traje oko sat vremena.

Kako da održavam svoj „Boss“?

Što se tiče komore, nerđajući čelik čisti sam sebe zagrevanjem biljnih ostataka s kojima dolazi u kontakt. Ne preporučujemo korišćenje nekog tečnog agensa za čišćenje komore, jer to može dovesti do kvara. Četka koja dolazi sa uređajem, kao i štapići za čišćenje, bi trebalo da budu dovoljni za čišćenje.

Koliko često da čistim svoj „Boss“ uređaj?

Proveravajte komoru za zagrevanje što češće, a čistite po potrebi.

Da li je u redu da koristim izopropil alkohol?

Ne preporučujemo korišćenje tečnosti za čišćenje. Ako želite da očistite spoljašnjost „Boss“-a, koristite mlaku, jedva mokru krpu. Ako se uređaj skvasi, ostavite ga da se osušu dok ne bude POTPUNO SUV. Ukoliko pokušate da koristite „Boss“ dok je mokar, to može proizvesti ozbiljne štete na uređaju.

Nema recenzija za ovaj proizvod.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike: