Our service is temporarily unavailable, we will be back soon!

Atmos Jewel

Atmos Jewel

Dodatna ušteda

Ostvarite popust od 10%. Iskoristite kod pure10 na blagajni.

Views: 1727 Brend: Atmos
Kod proizvoda: V 03
Dostupnost: Nema na lageru
4,900 RSD
Količina: Dodaj u korpu

Atmosov „Jewel“  (dragulj) vaporajzer je jedan od najboljih prenosnih vaporajzera za aromaterapiju na tržištu. To je najnoviji vaporajzer od proizvođača Atmos Nation. Veličine je modela Atmos JR, ali uz veću bateriju i veću komoru. Baterija Atmos „Jewel“ traje otprilike 3 sata kada je skroz napunjena i kada se kontinuirano koristi. Odličan izbor za osobe u pokretu. Dolazi sa komorom od voska koja je izuzetno efikasna jer zagreva sadržaj za kratko vreme. Uljana komora ovog vaporajzera raspoređuje toplotu ravnomernu i daje kvalitetno isparavanje. Savršene je veličine za aromaterapiju.

Pakovanje uključuje:

·         1 x baterija

·         1 x keramička komora za zagrevanje

·         1 x konektor za komoru

·         1 x alat za punjenje

·         1 x gumeni deo za usta

·         1 x korisničko uputstvo

·         1 x bežični USB punjač

Slično kao RX junior, Atmos-ov „Jewel“ je jedan od najmanjih vaporajzera za čvrste koncentrate, ali sastoji se od veće komore i baterije većeg kapaciteta. Moderni „Jewel“ dolazi u 5 raspoloživih boja, i putuje sa vama. Koristi element za zagrevanje sa kalemom, i keramičku komoru da bi proizveo čisto isparavanje za nekoliko sekundi.

Kada koristite aromatične smeše IZRAZITO SE PREPORUČUJE stakleni graničnik da vaša smeša ne bi dolazila u kontakt s kalemom za zagrevanje, jer to može dovesti do pregrevanja.

Kako se koristi „Jewel“?

Definitivno preporučujemo da pročitate celo uputstvo za korisnike, ali evo kratkog opisa:

Napunite bateriju  – Ovo može potrajati nekoliko sati prvi put, ali sledeća punjenja ne bi trebalo da traju duže od 45-60 minuta.

Napunite „Jewel“ sadržinom – Ovo se jednostavno postiže tako što uklonite deo za usta, i koristeći priloženi alat u obliku priveska, postavite čvrsti koncentrat na vrh kalema atomizera, ili stavite stakleni graničnik i postavite aromatične smeše na vrh njega. Ne stavljajte previše, samo onoliko koliko je potrebno za jednu sesiju.

Zamenite deo za usta

Pritisnite dugme „power“ i povucite – ukoliko je prekidač zaključan, otključajte ga tako što ćete pritisnuti dugme pet puta. Tada je „Jewel“ spreman za korišćenje. Pritisnite dugme i odmah počnite uvlačiti isparavanje. Uvlačite dok ne potrošite sadržinu, ili će se atomizer automatski ugasiti nakon 10 sekundi.

Koliko dugo je potrebno da se „Jewel“ zagreje?

1 sekund.

Šta određuje kvalitet isparavanja?

Kada koristite čvrste koncentrate, važno je da koristite samo one koji se čisto tope, i ne ostavljaju granularne ostatke. Ovi ostaci mogu da se pregreju kada dođu u kontakt sa kalemom atomizera, i tako mu skrate vek.

Kada koristite aromatične smeše, budite sigurni da ste postavili stakleni graničnik. Učestalost uvlačenja određuje gustinu isparavanja, sporije uvlačenje proizvodi gušće isparavanje, i obrnuto.

Da li je „Jewel“ kompatibilan sa tečnostima, čvrstim koncentratima i aromatičnim smešama?

„Jewel“ je napravljen prevashodno za čvrste koncentrate i aromatične smeše. Izbegavajte korišćenje tečnosti.

Da li „Jewel“ radi na struju od 240v?

Da. AC adapter za USB kabel za punjenje važi za 100v-240v. Međutim, možda će vam biti potreban konvertor za lokacije van Severne Amerike. Napajanje preko USB-a je takođe moguće.

Isparavanje deluje proređeno. Šta mogu da uradim da to promenim?

Kada koristite čvrste koncentrate, važno je da koristite samo one koji se čisto tope, i ne ostavljaju granularne ostatke. Ovi ostaci mogu da se pretvore u ugljenik kada dođu u kontakt sa kalemom atomizera, i tako mu skrate vek.

Kada koristite aromatične smeše, budite sigurni da ste postavili stakleni graničnik. Sitnije iseckana smeša daje kvalitetnije isparavanje. Učestalost uvlačenja određuje gustinu isparavanja, sporije uvlačenje proizvodi gušće isparavanje, i obrnuto.

Od čega je napravljen „Jewel“?

Kalem atomizera je od legure nikla (hromnikla), komora za zagrevanje je od keramike, a deo za usta je gumeni.

Od čega se sastoji element za zagrevanje?

Legura nikla (hromnikal). To je ne nenamagnetisana legura nikla, hromijum, i gvožđe, koje se obično koristi kao otpornik u aplikacijama od kalema atomizera pa do tostera itd.

Da li „Jewel“ može da pregreje moje smeše?

To je definitivno moguće. Kod aromatičnih smeša, važno je da koristite stakleni graničnik. Ovo sprečava aromatične smeše da dođu u direktan kontakt sa kalemom, što inače može dovesti do pregrevanja.

Koliko treba da napunim komoru za zagrevanje?

Kada koristite čvrste koncentrate, ne preporučujemo da stavljate više od onog što vam je potrebno za jednu sesiju. Što se tiče aromatičnih smeša, možete napuniti koliko god stane u komoru, ali je važno da ih ne sabijate.

Koliko često da promešam smešu u komori za zagrevanje?

Pregledajte smeše povremeno dok koristite „Jewel“, boja će diktirati potrebu za mešanjem. Ako primetite da smeša ravnomerno tamni, ispravno ste napunili komoru i možda nećete morati da okrećete.

Da li postoji automatsko isključivanje?

Generalno, ne ostavljajte „Jewel“ bez nadzora dok je upaljen.

Koji tip baterije koristi „Jewel“?

Litijum-jonska, 390 mAh, sa 601 navojem.

Koje su opcije za punjenje baterije?

AC adapter za USB kabel za punjenje namenjen za 100v-240v. Moguće punjenje preko USB-a.

Kako da održavam „Jewel“?

Uvek ga pustite da se ohladi pre čišćenja, 30 minuta bi trebalo da bude dovoljno. Koristite priloženi alat za čišćenje unutrašnjosti komore, ali budite VEOMA oprezni da ne dodirnete kalem atomizera, jer ga lako možete oštetiti.

Ostaci čvrstog koncentrata na spoljašnjem delu vaporajzera mogu se očistiti mlakom, blago mokrom krpom.

Deo za usta gornji deo tela koji se odšrafljuje će nakupiti najviše ostataka, posebno ako koristite čvrste koncentrate. Ovo se može očistiti potapanjem u izopropil alkohol.

Uvek proverite da je vaš vaporajzer POTPUNO suv pre nego što ga ponovo stavite na punjenje.

Nemojte samostalno popravljati ovaj uređaj jer može doći do povrede a tako ćete i poništiti garanciju. Kontaktirajte nas ukoliko mislite da nešto nije u redu s vašim vaporajzerom.

Koliko često bi trebalo da čistim „Jewel“?

Pregledajte uređaj prlikom svakog korišćenja. Proverite da li kalem radi ispravno, i da ostaci nisu zapušili rupe. Često pregledajte unutrašnji deo gume za usta, to se najbrže prlja. Atomizeri traju 4-5 sedmica kod normalne upotrebe. Zamenite po potrebi.

Da li je u redu da koristim izopropil alkohol na „Jewel“-u?

Samo na gumenom delu za usta, i na gornjem metalnom delu koji se odšrafljuje. Ne koristite tečnosti za čišćenje kalema atomizera.

Koje delove ću morati da čistim najčešće?

Deo za usta, i gornji metalni deo koji može da se odšrafi. Ove delove često pregledajte.

Koji delovi se mogu zameniti na „Jewel“-u?

Atomizer je zamenjiv. Traju 4-5 nedelja kod normalne upotrebe, ali iskustva se razlikuju.

Nema recenzija za ovaj proizvod.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike: