Our service is temporarily unavailable, we will be back soon!

Atmos Raw

Atmos Raw

Dodatna ušteda

Ostvarite popust od 10%. Iskoristite kod pure10 na blagajni.

Views: 1801 Brend: Atmos
Kod proizvoda: V 05
Dostupnost: Na lageru
4,300 RSD
Količina: Dodaj u korpu

Atmos-ov RX prenosni vaporajzer je jedan od najmoćnijih na tržištu, za upotrebu čvrstih koncentrata. Koristi element za zagrevanje sa kalemom, i keramičku komoru koja proizvodi čisto isparavanje u roku od nekoliko sekundi.

Kako funkcioniše

Nakon punjenja njegove litijum-jonske baterije, možete početi sa punjenjem sadržaja odnosno stavljanjem čvrstih koncentrata. RX nudi opciju rada sa ili bez staklenog filter dodatka, da biste dobili dodatno isparavanje. Za korišćenje bez filtera, uklonite komoru iz baterije i stavite optimalnu količinu da biste dobili odgovarajući protok vazduha. Za korišćenje s filterom, uklonite feder iz komore i insertujte filter unutar komore. Postavite čvrsti koncentrat iznad staklenog filtera. Držite čvrsto dugme „power“ dok uvlačite.

Održavanje

Da biste osigurali funkcionalnost, važno je da redovno čistite svoj RX Junior. Izvadite bateriju pre čišćenja. Koristite četkicu da biste očistili komoru, nežno brišući zidove komore. Izbegavajte kontakt sa elementom za zagrevanje. Kada čistite filter, očistite rupice gde prolazi vazduh. Što se tiče gumenog dela za usta, jednostavno ga obrišite mokrom papirnom maramicom. Kada se baterija istroši, napunite je do kraja da bi što duže trajala.

Šta je u kutiji

·         Atmos RX

·         Zidni punjač

·         USB punjač

·         Četkica za čišćenje

·         Alat za punjenje sadržaja

·         Bonus stakleni filter

·         Korisničko uputstvo

Kada koristite aromatizovane smeše, IZRAZITO se preporučuje korišćenje staklenog filtera, da smeša ne bi došla u kontakt sa kalemom za zagrevanje, što može dovesti do pregrevanja. Ne preporučuje se korišćenje bez staklenog filtera uz aromatične smeše.

Kako se koristi RX?

Definitivno preporučujemo da pročitate celo uputstvo za korisnike, ali evo kratkog opisa:

Napunite bateriju  – Ovo može potrajati nekoliko sati prvi put, ali sledeća punjenja ne bi trebalo da traju duže od 45-60 minuta.

Napunite RX Junior sadržinom – Ovo se jednostavno postiže tako što uklonite deo za usta, i koristeći priloženi alat postavite čvrsti koncentrat na vrh kalema atomizera, ili stavite stakleni graničnik i postavite aromatične smeše na vrh njega. Ne stavljajte previše, samo onoliko koliko je potrebno za jednu sesiju.

Pritisnite dugme „power“ i povucite – ukoliko je prekidač zaključan, otključajte ga tako što ćete pritisnuti dugme pet puta. Tada je RX spreman za korišćenje. Pritisnite dugme i odmah počnite uvlačiti isparavanje. Uvlačite dok ne potrošite sadržinu, ili će se atomizer automatski ugasiti nakon 10 sekundi.

Koliko dugo je potrebno da se RX Junior zagreje?

1 sekund.

Šta određuje kvalitet isparavanja?

Kada koristite čvrste koncentrate, važno je da koristite samo one koji se čisto tope, i ne ostavljaju granularne ostatke. Ovi ostaci mogu da se pregreju kada dođu u kontakt sa kalemom atomizera, i tako mu skrate vek.

Kada koristite aromatične smeše, budite sigurni da ste postavili stakleni graničnik. Učestalost uvlačenja određuje gustinu isparavanja, sporije uvlačenje proizvodi gušće isparavanje, i obrnuto.

Da li je RX Junior kompatibilan sa tečnostima, čvrstim koncentratima i aromatičnim smešama?

RX Junior je napravljen prevashodno za čvrste koncentrate i aromatične smeše. Izbegavajte korišćenje tečnosti.

Da li RX Junior radi na struju od 240v?

Da. AC adapter za USB kabel za punjenje važi za 100v-240v. Međutim, možda će vam biti potreban konvertor za lokacije van Severne Amerike. Napajanje preko USB-a je takođe moguće.

Isparavanje deluje proređeno. Šta mogu da uradim da to promenim?

Kada koristite čvrste koncentrate, važno je da koristite samo one koji se čisto tope, i ne ostavljaju granularne ostatke. Ovi ostaci mogu da se pretvore u ugljenik kada dođu u kontakt sa kalemom atomizera, i tako mu skrate vek.

Kada koristite aromatične smeše, budite sigurni da ste postavili stakleni graničnik. Sitnije iseckana smeša daje kvalitetnije isparavanje. Učestalost uvlačenja određuje gustinu isparavanja, sporije uvlačenje proizvodi gušće isparavanje, i obrnuto.

Od čega je napravljen RX Junior?

Kalem atomizera je od legure nikla (hromnikla), komora za zagrevanje je od keramike, a deo za usta je silikonski.

Od čega se sastoji element za zagrevanje?

Legura nikla (hromnikal). To je ne nenamagnetisana legura nikla, hromijum, i gvožđe, koje se obično koristi kao otpornik u aplikacijama od kalema atomizera pa do tostera itd.

Da li RX Junior može da pregreje moje smeše?

To je definitivno moguće. Kod aromatičnih smeša, važno je da koristite stakleni filter/graničnik. Ovo sprečava aromatične smeše da dođu u direktan kontakt sa kalemom, što inače može dovesti do pregrevanja.

Koliko treba da napunim komoru za zagrevanje?

Kada koristite čvrste koncentrate, ne preporučujemo da stavljate više od onog što vam je potrebno za jednu sesiju. Što se tiče aromatičnih smeša, možete napuniti koliko god stane u komoru, ali je važno da ih ne sabijate.

Koliko često da promešam smešu u komori za zagrevanje?

Pregledajte smeše povremeno dok koristite RX, boja će diktirati potrebu za mešanjem. Ako primetite da smeša ravnomerno tamni, ispravno ste napunili komoru i možda nećete morati da okrećete.

Da li postoji automatsko isključivanje?

Generalno, ne ostavljajte RX  bez nadzora dok je upaljen.

Kada da zamenim atomizer na RX-u?

Atomizer obično traje 4-5 nedelja, i tada ga morate zameniti novim.

Koje su veličine graničnici tj filteri?

Nema ih u ovom vaporajzeru, ali ako želite da koristite aromatične smeše, definitivno preporučujemo stakleni graničnik.

Koji tip baterije koristi RX?

Litijum-jonska, 650 mAh, sa 601 navojem.

Koje su opcije za punjenje baterije?

AC adapter za USB kabel za punjenje namenjen za 100v-240v. Moguće punjenje preko USB-a.

Kako da održavam RX?

Uvek ga pustite da se ohladi pre čišćenja, 30 minuta bi trebalo da bude dovoljno. Koristite priloženi alat za čišćenje unutrašnjosti komore, ali budite VEOMA oprezni da ne dodirnete kalem atomizera, jer ga lako možete oštetiti.

Ostaci čvrstog koncentrata na spoljašnjem delu vaporajzera mogu se očistiti mlakom, blago mokrom krpom.

Deo za usta gornji deo tela koji se odšrafljuje će nakupiti najviše ostataka, posebno ako koristite čvrste koncentrate. Ovo se može očistiti potapanjem u izopropil alkohol.

Uvek proverite da je vaš vaporajzer POTPUNO suv pre nego što ga ponovo stavite na punjenje.

Nemojte samostalno popravljati ovaj uređaj jer može doći do povrede a tako ćete i poništiti garanciju. Kontaktirajte nas ukoliko mislite da nešto nije u redu s vašim vaporajzerom.

Koliko često bi trebalo da čistim RX?

Pregledajte uređaj prlikom svakog korišćenja. Proverite da li kalem radi ispravno, i da ostaci nisu zapušili rupe. Često pregledajte unutrašnji deo gume za usta, to se najbrže prlja. Atomizeri traju 4-5 sedmica kod normalne upotrebe. Zamenite po potrebi.

Da li je u redu da koristim izopropil alkohol na RX?

Samo na gumenom delu za usta, i na gornjem metalnom delu koji se odšrafljuje. Ne koristite tečnosti za čišćenje kalema atomizera.

Koje delove ću morati da čistim najčešće?

Deo za usta, i gornji metalni deo koji može da se odšrafi. Ove delove često pregledajte.

Koji delovi se mogu zameniti na RX-u?

Atomizer je zamenjiv. Traju 4-5 nedelja kod normalne upotrebe, ali iskustva se razlikuju.

Koje alate da koristim za čišćenje RX-a?

Isključivo one koje ste dobili uz ovaj proizvod prilikom kupovine.

Nema recenzija za ovaj proizvod.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike: