Our service is temporarily unavailable, we will be back soon!

Snoop Dogg Pen

-13% Snoop Dogg Pen

Dodatna ušteda

Ostvarite popust od 10%. Iskoristite kod pure10 na blagajni.

Views: 3304 Brend: Grenco Science
Kod proizvoda: V 12
Dostupnost: Nema na lageru
4,800 RSD 4,200 RSD
Količina: Dodaj u korpu

Snoop Dogg Pen vaporajzer u obliku olovke je elegantan, zgodan isparivač za aromatične mešavine. Lako punjenje i jednostavne operacije čini ovaj uređaj jednim od najjednostavnijih prenosivih vaporajzera na raspolaganju. Snoop Dogg Pen tehnologija omogućava instant paru na pritisak dugmeta. Snoop Dogg Pen karakteriše dizajn mape puta za Long Beach, California koju je osmislio lično Snoop Dogg.

Prenosiv i lagan

Sa nešto više od 12 cm u dužini, Snoop Dogg Pen je uglađen i neprimetan, a staje u džep za korišćenje u pokretu. Čak i kada ste u pokretu, uvek ćete imati pristup visokokvalitetnoj pari.

Lak za korišćenje

Manje delova znači manje muke. Napunite svojim tečnim ili čvrstim koncentratom rezervoar i sastavite kertridž, bateriju, i deo za usta da počnete sa korišćenjem. Pritisnite dugme za uključivanje čvrsto dok uvlačite paru.

Održavanje

Za najbolju funkcionalnost, obavezno čistite i redovno održavajte Pen vaporajzer. Čišćenje zavojnica sa čistim rastvorom alkohola obezbeđuje konzistentnu električnu provodljivost uređaja. Dozvolite Pen vaporajzeru da se potpuno osuši pre upotrebe. Kada je baterija prazna, napunite je potpuno pre ponovnog korišćenja da maksimizirate trajanje baterije.

Šta je u kutiji

Snoop Dogg Pen Vaporizer

- Pen Baterija

- Rezervoar za smeše

- Deo za usta

Komplet za punjenje

Četka za čišćenje

Uputstvo za korisćenje

Nema recenzija za ovaj proizvod.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike: