Our service is temporarily unavailable, we will be back soon!

Cloupor M4

Cloupor M4

Dodatna ušteda

Ostvarite popust od 10%. Iskoristite kod pure10 na blagajni.

Ekskluzivni proizvod

Vaporizer.rs je ekskluzivni distributer ovog vaporajzera.

Views: 1564 Brend: Cloupor
Kod proizvoda: V 06
Dostupnost: Na lageru
6,000 RSD
Količina: Dodaj u korpu

ClouporM4 vaporajzer se koristi za upotrebu sa biljem. Sastavljen od čelika i Pyrex stakla, M4 ima sve karakteristike kao i M3 ali je i unapređen sa nekoliko fantastičnih poboljšanja.

M4 ima veću komoru od M3, samim tim omogućava stavljanje veće količine bilja i pušenje za duži vremenski period. Još jedno poboljšanje M4 je to što ne samo da ima dupli filter kojim dobijate čistiju paru, već ima i kontrolni sistem za protok vazduha.

Novi kontrolni sistem za protok vazduha je idealan za bilje jer omogućava ulazak vazduha u mešavinu okretanjem prstena zapodešavanje, za razliku od M3 koji je zatvoren.

M4 je ultimativni aksesoar za sve korisnike e-cigareta koji žele da unaprede mogućnosti sa suvim biljem.

Specifikacije

Rasklopivi deo za spaljivanje: Komora i kalem se rasklapaju kako bi se izbegla oštećenja prilikom čišćenja.

Patentirani dizajn M4 komore: dozvoljava korisnicima da ponovo pomešaju suvo bilje u komori bez otvaranja iste, dozvoljavajući slobodab pristup bilju.

M4 komora se sama čisti pritiskom da dugme bez dodatnog alata.

Kako se koristi Cloupor M4?

Kao i sa većinom pen vaporajzera i M4 je super lak za upotrebu.

Punjenje baterije - ovo može da potraje 1-2 sata prvi put, ali sledeća punjenja ne bi trebalo da traju duže od 45-60 minuta.

Punjenje komore - M4 ima dva različita atomizera, jedan za aromatične mešavine i jedan za koncentrate. Budite sigurni da koristite odgovarajući atomizer. Atomizer za koncentrate je zamotan oko fitilja, onaj za mešavine nema fitilj.

Punjenje retorte je jednostavno, uklanjanjem žreba drške / globusa, bilo koristeći priloženi alat za primenu na koncentratima, ili punjenje svoje mešavine rukom u grejnu komoru. Ne stavljajte previše; više od jedne sesije je definitivno previše. Uverite se da su koncentrati uspostavili kontakt sa atomizerom pre nego što zamenite žreb drška/globus. Uverite se da kalem ne dodirnete sa alatom bi se izbegle moguće oštećenja.

Upalite i uvlačite. Ako je prekidač na Cloupor M4 zaključan, otključavanje se vrši pritiskom na dugme pet puta. Ovo osposobljava prekidač  i Cloupor M4 je spreman za upotrebu. Pritisnite dugme i možete početi sa uvlačenjem iz Cloupor M4 posle 3 sekunde. Uvlačite dok imate svoje punjenje, ili će sistem za gašenje u roku od deset sekundi isključiti atomizer.

Koliko vremena je potrebno da se Cloupor M4 ugreje?

3 sekunde.

Kako da promenim temperaturu?

Nema podešavanja temperature na Cloupor M4. Od sobne temperature do najviše temperature za samo 3 sekunde.

Šta određuje kvalitet pare u Cloupor M4?

Pre svega svoje od vitalnog značaja je da koristite najčistije koncentrate. Cloupor M4 je dizajniran za upotrebu koncentrata koji se tope čisto i ne ostavljaju čestice. Kada koristite koncentrate, preporučljivo je da otvorite dovod vazduha na rotirajućem prstenu ispod rezervoara.

Kada koristite aromatične mešavine koristite mešavine koje su dosledno izmlevene. Takođe, kada se koristi aromatična mešavina, preporučljivo je da otvorite dovod vazduha na rotirajućem prstenu ispod rezervoara. Pošto Cloupor M4 ima samo jednu postavku temperature, ona je u suštini sigurna. Pritisnite dugme, i uvlačite dok imate punjenje.

Da li je Cloupor M4 kompatibilan sa tečnostima i koncentratima?

Da i ne. Zavisi od atomizera koji se koristi, pogledajte pažljivo koji atomizer i koristite onaj koji je omotan fitiljem. Cloupor M4 je dizajniran isključivo za tečnosti i koncentrate. Dostavlja se sa retortom za čvrste koncentrate, ali i drugi rezervoari su dostupni.

Para izgleda tanko. Šta treba da uradim da promenim to?

Prvo, i najvažnije je da koristite najčistije tečnosti i koncentrate koje možete da nađete. Cloupor M4 je dizajniran za upotrebu sa koncentratima i tečnostima koje se tope čisto i ne ostavljaju čestice. Podesite prsten za dovod vazduha u otvoreni položaj za mešavine, i u zatvoreni položaj za koncentrate. Pošto Cloupor M4 ima samo jednu postavku temperature, ona je u osnovi sigurna. Pritisnite dugme, i uvlačite dok imate punjenje ili dok se automatski ne ugasi.

Od čega je napravljen Cloupr M4?

Kalem atomizera je od legure nikla / aluminijuma, fitilj je od staklenog vlakna, retorta koja okružuje kalem je od keramike, telo je napravljeno od čelika. Globus je napravljen od stakla.

Od čega je napravljen grejni element?

Od ne-magnetne legure nikla, hroma, i često gvožđa koja se koristi kao otporna žica u aplikacijama u kalemovima, tosterima i šire.

Hoće li Cloupor M4 da se pregreje?

Tečnosti i koncentrati vole visoke temperature, tako da ne bi trebalo da imate problem pregrevanja!

Koliko puna treba da bude grejna komora?

Najbolje je da ne bude skroz puna. Napunite za jednu sesiju, jer Cloupor M4 nije dizajniran za više od toga.

Da li postoji automatski gašenje?

Da, posle 10 sekundi nekorišćenja Cloupor M4 će da se ugasi.

Takođe, postoji i bezbednost za dugme za uključivanje, pritisnite ga pet puta i isključiće se, ponovite isto kako biste ga uključili. Ovo je korisno ako ga držite u tašni ili džepu, kako ne bi došlo do trošenja baterije ili nečeg goreg.

Kako da promenim atomizer?

Možete ga promeniti vrlo lako, tako što ćete ga odvojiti od baterije, odšrafiti  sa postolja i zameniti sa novim.

Koju bateriju koristi Cloupor M4?

Baterija je 650mAh litijum-jonska.

Kako da znam kada treba da punim bateriju?

Dugme za uključivanje svetli kada je potrebno napuniti bateriju, postoje tri nivoa:

Crveno -0-2%

Žuto - 3-50%

Zeleno  - 50-100%

Za punjenje ga priključite na USB kabel. Kad lampica postane zelena to znači da je baterija puna.

Koliko vremena je potrebno da bi se baterija napunila?

Od 1-2 sata za prvih 3-4 ciklusa. Posle će trebati oko sat vremena da bi se napunila, u zavisnosti od punjača. Koristite adapter za USB kabl ukoliko želite brže da napunite bateriju.

Briga o Cloupor M4

Koncentrat koji se prikupio na telu vašeg Cloupor M4 može da se skine sa toplom vlažnom krpom.

Ukoliko je potrebno da uklonite eterično ulje iz unutrašnjosti retorte, to nije preporučljivo , ali to možete da uradite pomoću Cloupor M4 alata . Budite oprezni i vodite računa da ne oštetite kalem atomizera.

U retorti vašeg Cloupor M4 rezervoara, kalem se sam čisti sagorevanjem ostataka koji dolaze u kontakt sa njim. Ne preporučujemo korišćenje bilo kog agensa za tečno čišćenje Cloupor M4 rezervoara, jer to može da izazove probleme.

Stakleni globus i štap za uvlačenje može da se potopi u izopropilalkohol dok se nakupljene čestice ne rastvare. Nemojte čistiti gumene delove ili silikonske prstene sa alkoholom, jer to može oštetiti gumu. Koristite sapun i toplu vodu da upija dok ne bude čisto. Za tvrdokorne naslage protresite povremeno dok potapate u vodu.

Nema recenzija za ovaj proizvod.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike: